ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

 

ΣΤΕΛΛΑ ΝΕΣΤΟΡΑ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες | Άνω Κώμη Κοζάνη


 

Η εταιρεία απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών ΣΤΕΛΛΑ ΝΕΣΤΟΡΑ, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεντόμωσης άμεσα και αποτελεσματικά σε επαγγελματίες και ιδιώτες.

 

Ψεκασμός με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης:

Με τον ψεκασμό γίνεται διοχέτευση διαλύματος στις επιφάνειες όπου τα έντομα (υγειονομικής ή μη σημασίας), περπατούν, επικάθονται ή έχουν τη φωλιά τους στους χώρους των εγκαταστάσεων σας. Με την χρήση των εντομοκτόνων υγειονομικής σημασίας που η εταιρεία μας χρησιμοποιεί επιτυγχάνεται τόσο το βέλτιστο αποτέλεσμα στην καταπολέμηση των παρασίτων όσο και η ασφάλεια των ανθρώπων. Τα χρησιμοποιούμενα υγειονομικής σημασίας εντομοκτόνα είναι προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, ασφαλή για τον άνθρωπο, φιλικά στο περιβάλλον ενώ παράλληλα έχουν τοξικότητα για τα ψυχρόαιμα και είναι αποτελεσματικά στην καταπολέμηση των εντόμων.


Ψεκασμός με μηχάνημα υψηλής πίεσης:

Κυρίως αφορά βιομηχανικούς χώρους και υπαίθριους χώρους όπου η ψεκαζόμενη επιφάνεια είναι μεγάλης έκτασης αλλά και οι ιδιαιτερότητες των χώρων ποικίλες. Ανάλογα με τον χώρο, αλλά και το είδος του εντόμου που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε χρησιμοποιούμε επιλεκτικά εντομοκτόνα που δεν βλάπτουν τα ωφέλιμα έντομα της πανίδας, αλλά μόνο το έντομο στόχο.


Με Gel για κατσαρίδες:

Με αυτή τη μέθοδο γίνεται τοποθέτηση δολώματος για τις κατσαρίδες ακριβώς στα σημεία που έχουν τις φωλιές τους και συχνάζουν. Είναι σκεύασμα εντελώς άοσμο και μη οξικό και η εφαρμογή του δεν προϋποθέτει εκκένωση των χώρων ή κάποια άλλη προετοιμασία. Η εφαρμογή του μπορεί να γίνει και την ώρα που ο χώρος βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.


Νεφελοψεκασμός (Fogging):

Σε περιπτώσεις (κυρίως βιομηχανικούς ή αποθηκευτικούς χώρους) που δεν είναι εφικτός, (λόγω των υλικών, του συστήματος αποθήκευσης κ.α.) η καταπολέμηση των εντόμων γίνεται με τον νεφελοψεκασμό. Με αυτή τη μέθοδο το εντομοκτόνο τοποθετείται σε ειδικό μηχάνημα το οποίο το καπνοποιεί και σε μορφή καπνού διοχετεύεται και καταλαμβάνει όλο τον όγκο του χώρου που θέλουμε να απεντομώσουμε. Ο καπνός μπορεί να διεισδύσει σε απρόσιτα σημεία και επικάθεται σε όλες τις επιφάνειες που μπορεί να υπάρχουν ανεπιθύμητα έντομα.


 

 


Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ανταποκριθούμε άμεσα σε κάθε σας ανάγκη.